Ngalamun

Lembang – Subang
Ti Lembang ka kota Subang
Ngaliwatan kebon nteh
Daunna nu ngemploh hejo
Matak waas anu nenjo

Didina aya cirina
Sasakala sangkuriang
Gunung tangkuban parahu
Nu nangkubna nunjah wetan

Hate kuring sumoreang
Bingung keur loba kamelang
Kitu salah kieu lain
Hate nyawang nu katakung

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s